Diensten

Beauty/fashion shoot

Veelal in opdracht van een professionele fotograaf verzorg ik de visagie en hairstyling van de aanwezige modellen.

Fashionshow

In opdracht van een couturier, modehuis, fashion bedrijf verzorg ik de visagie en hairstyling van de aanwezige modellen.

Tv/Film

In opdracht van producenten verzorg ik de specifieke wensen op het gebied van make-up en hairstyling. Ook videoclips.

Commercials

Ik verzorg de visagie- en harstyling wensen van de opdrachtgever op professionele wijze, veelal in samenspraak met het reclamebureau en fotograaf.

Bruiloft

Begin je trouwdag ontspannen en schakel een professionele visagist in, die in alle rust je bruidsmake-up verzorgt. Bij deze module is een proefsessie inbegrepen. Voor de proefsessie maken we enkele weken van te voren een afspraak om te bespreken wat je wensen zijn. Vervolgens breng ik de juiste make-up op en maak een of meerdere proefkapsels. De proefsessie duurt gemiddeld 2 a 3 uur. Op de trouwdag breng ik de gewenste make-up en het bruidskapsel aan op de afgesproken tijd en voor jou meest ideale locatie. Uiteraard ben ik ook beschikbaar voor familieleden, bruidsmeisjes en gasten.

Feest/gelegenheids make-up

We kennen het allemaal, we willen er op ons best uitzien voor een feest of een belangrijke gelegenheid. Als make-up artist zal ik er voor zorgen dat je er op je best uitziet, passend bij de gelegenheid.