Treatments

 

Studio

Daily make-up 45 min

Sprekende ogen, prefecte wenkbrauw met een stralende huid. 

 

Make-up to impress 60 min 

goede basis, bestaande uit meerdere laagjes, highlight, bronzer en shaping. Look to impress.

 

Wedding make-up (incl proefmake-up) 

Een betoverende make-up voor een betoverende dag. 

 

One by One workshop 90 min

Leer je dagelijkse make-up routine. 

 

Small group workshop 150 min ( min 4. max 6 pers) 

Jij en je vrienden krijgen in een kleine groep een persoonlijke workshop van Danielle. Zij brengt jullie op de hoogte van de laatste beauty trends met tips en tricks. 

 

Group Workshop  150 min (vanaf 6 pers.)

Wil jij met een groep komen? een bedrijfsfeestje, vrijgezellenfeest of een verjaardag? neem dan contact met ons op via danielle@dancosmetics.com of 0683237436. Dan plannen wij de workshop samen in overleg. 

overige wensen in overleg. 

 

Op locatie

Beauty/fashion Shoot

veelal in opdracht van een professionele fotograaf verzorgt Danielle de make-up en haarstyling van de aanwezige modellen. 

 

Commercials

de make-up en haarstyling wordt gedaan naar de wensen van de opdrachtgever op professionele wijze, veelal in samenspraak met het reclamebureau en fotograaf. 

 

Fashionshow

in opdracht van een couturier, modehuis, fashion bedrijf verzorg Danielle de visagie en haarstyling van de aanwezige modellen

 

Tv/Film

in opdracht van producten verzorg Danielle de specifieke wensen op het gebied van make-up en haarstyling. Ook videoclips. 

prijs in overleg

-uren

-personen

-make-up

-haarproducten

 

Wedding

Begin je trouwdag ontspannen en schakel een professionele visagist in, die in alle rust je bruidsmake-up verzorgt. Bij deze module is een proefsessie inbegrepen. Voor de proefsessie maken we enkele weken van te voren een afspraak om te bespreken wat je wensen zijn. Vervolgens brengt Danielle de juiste make-up op en maak een of meerdere proefkapsels. De proefsessie duurt gemiddeld 2 a 3 uur. Op de trouwdag brengt zij de gewenste make-up en het bruidskapsel aan op de afgesproken tijd en voor jou meest ideale locatie. Uiteraard ben is Danielle ook beschikbaar voor familieleden, bruidsmeisjes en gasten.