DAN

BY DANIELLE GRISEL

 

Goede basics creëren eindeloze mogelijkheden. Dat is Danielle Grisel’s motto als het gaat om make-up en haar. In 2010 besloot zij om haar eigen bedrijf te starten als Freelance make-up artist en haarstylist. Danielle vindt het een uitdaging om de wensen van haar klanten op verrassende, maar ook op zo’n natuurlijk mogelijke wijze te vervullen. 

Creativiteit, daar komt het op neer. Geen make-up of haar style is hetzelfde, elke look is een nieuwe uitdaging. Door het werken met veel verschillende mensen en verschillende producten over de hele wereld werd zij in 2020 geïnspireerd om haar eigen make-uplijn te lanceren. Een lijn bestaande uit uitstekende basisproducten waar iedereen op zijn eigen manier een verrassende natuurlijke look mee kan creëren, net als een professionele make-up artist. 

Het gaat niet om hoeveel make-up je aanbrengt, maar om welke make-up je gebruikt. Een eenvoudig huidproduct of juist een statement lip. DAN Cosmetics heeft maar één ding voor ogen: je moet je goed voelen. En zij is er volledig van overtuigd dat je je goed zult voelen als je er goed uitziet.

Danielle is gespecialiseerd in fotoshoots, videoshoots, commercials, bruiden en gelegenheids make-up en haar.  Zij geeft workshops aan iedereen die wil leren hoe mooie en op een natuurlijke wijze make-up aan te brengen bij zichzelf. 

Krijg een kijkje in de wereld van DAN. 

DAN is te vinden op https://www.dancosmetics.com